page_head_bg

Новини

Fanchi-tech на 26th Bakery China 2024

Дългоочакваното 26-то Китайско международно изложение за печене се проведе грандиозно в Националния конгресен и изложбен център в Шанхай от 21 до 24 май 2024 г.

Като барометър и ветропоказател на развитието на индустрията, тазгодишната изложба за печене приветства хиляди свързани компании в страната и чужбина да участват и да покажат десетки хиляди нови и стари продукти.Изложбата е основана през 1997 г. и обслужва цялата хлебна индустрия.Веригата е влиятелно годишно индустриално събитие, което интегрира бизнес докинг, индустриален обмен, индустриални иновации, комуникация на марката, прозрения за тенденциите, бизнес сътрудничество и технически дискусии.Освен това е идеална платформа за предприятията в индустрията да общуват и да се учат един от друг.

По време на изложението Shanghai Fanchi-tech, като иновативно предприятие, фокусирано върху изследванията, разработването, производството и продажбите на високопрецизно и високоефективно оборудване за детекция на метали и рентгенова инспекция в областта на храните, извърши проверка на храни в торби X- лъчеви машини, масови рентгенови машини за инспекция на чужди тела, може Продукти като рентгенови детектори за чужди тела, машини за инспекция на метали, машини за повторна инспекция и интегрирани машини за инспекция на метали и теглилки бяха успешно представени на това изложение.Също така бихме искали да ви благодарим, че посетихте нашия щанд, за да обменяме и учим.

В тази изложба многочестотносттаинструменти за откриване на метал, изложени от Fanchi-techпривлече много внимание.Той използва усъвършенствана технология за многочестотно откриване.Едно устройство може да се използва за откриване на метални чужди тела като желязо, цветни метали и неръждаема стомана в продукти в различни състояния като сухо, влажно, силно влажно, влажно със сол, алуминизирано фолио и др. Може да се съхранява Тестова формула параметри за стотици различни продукти.Той има функция за самообучение на нов продукт и може да завърши нови настройки на продукта в две стъпки според ръководството.Машината за проверка на метали на Fanchi-tech фундаментално подкопава производителността на традиционните машини за проверка на метали с една честота.

With its advanced technology and industry experience, Shanghai Fanchi-tech can provide the food industry with testing equipment and solutions for various production stages such as online testing of processing and production, raw material screening and acceptance, packaging, weight inspection, and product quality testing. Shanghai Fanchi-tech always adheres to the product concept of “China R&D, World Quality” with a rigorous attitude and innovative spirit, and provides professional users with internationally advanced intelligent detection technology. If you are interested in our equipment and testing solutions, please contact us by fanchitech@outlook.com.

Нека нашият професионален екип ви предостави професионално оборудване и решения за тестване.


Време на публикуване: 31 май 2024 г